Runous

Muutaman vuoden kirjoitin ja julkaisin runoja sosiaalisessa mediassa ennen kuin aloin saada runoistani jatkuvaa ihailevaa palautetta. Runojeni tulkintaa vaatimaton kieli ja runoissani voimakkaana esiintyvät aidot tunteet koskettivat sellaisiakin, jotka eivät runoudesta piittaa. Päätin koota vuoden 2020 jouluksi runokokoelman lukijoideni iloksi.

Runokirjan esittely

Sielun kyynel

Tämä runoteos sai alkusysäyksen Häkkilän kesäteatterin näyttämöltä uudelleen löydetystä taiteilijan sielusta, joka oli piilotellut järjestelmällisen insinöörin roolin takana vuosia. Teoksen runot kertovat osan itsestään unohtaneen taitelijasielun masennuksesta ja ahdistuksesta sekä rakkauden kaipuusta.

Osa runoista on ennen julkaisemattomia, koska ne ovat tuntuneet liian henkilökohtaisilta julkaistavaksi sosiaalisessa mediassa. Aiemmin julkaistuja runoja on kuvattu helposti samaistuttaviksi ja koskettaviksi. Tähän teokseen on koottu tunteita herättävimmät runot yli 200 runon joukosta,

Kirjan kuvittajan ja taidemaalari Noora Särkelän. Nooran kanssa työskenteleminen on tuntunut erittäin helpolta, koska taiteelliset näkemyksemme kohtaavat hyvin. Tässä ensimmäisessä yhteisteoksessamme on vaikutteita otettu maalauksista runouteen ja päinvastoin. Lopputulos on tämä runoteos; Sielun kyynel.

Osta runokirja

Runokirja kansi